Indgangen til hotellet




Hotellet er et af hotelkæden RIU's hoteller. På Boa Vista har de to hoteller, et oppe ved Sal Rai og så det helt nybyggede her på sydkysten. Det skulle angivelig være hotelkæden der har betalt for lufthavnen, samt vejen fra lufthavnen til de to hoteller. Den kaverdianske stat har så forpligtiget sig til at videreudvikle infrastrukturen på øen, så den kan klare presset fra det kommen hoteller. Udviklingen går dog ret langsomt ser det ud til ….

"Centrum"




Det skulle have taget to år at bygge hotellet, og det åbnede for knap et år siden. Byggestilen er nordafrikansk – relativt lave bygninger (tre etager), så derfor fylder det en del i forhold til traditionelle hoteller, som måske har 10 etager.

Her er masser af mad - her er det frugt dyppet i flydende chocolade




Hotellet har tre afdelinger, en for børnefamilier, en for par /couples (som vi bor i) og så en for ”andre”. Som gæst i couples afdelingen, har man visse privilegier; egen saltvandspool med gratis internet (koster kassen andre steder på hotelområdet), hvor man skal være over 16 år for at opholde sig, en ala carte restaurant kun for denne afdeling (hotellets bedste!) samt fortrinsret til wellnessafdelingen.

Der er masser af muligheder for at brænde fedtet af - her er det volleyball