Torsdag var dagen, hvor jeg skulle til tandlægen vel vidende, at der nok skulle ske en del, hvis programmet skulle afsluttes fredag.

Vi startede med at gå i det nærliggende Corvin Shoppingcenter, som er i stil med Fields og Fisketorvet. Der var mange gode tilbud, så der blev slæbt noget tekstil og andet godt hjem.

Jeg skulle besøge tandlægen for anden gang, og jeg kunne godt regne ud, at der skulle ske en del, da der tilsyneladende kun er afsat tid til en kronepåsætning i morgen. Det blev da også til syv udskiftninger af gamle sølvfyldninger, samt udtrækning af en kindtand, som måske senere skal erstattes af en kunstig en af slagsen. Desværre var den gamle kindtand lidt genstridig, så der var to af rødderne der knækkede under udtrækningen. Disse rodstumper skulle væk, da de kunne give betændelse efterfølgende (der var allerede betændelse i dem). Derfor måtte tandlægen finde skalpellen frem, og snitte lidt i tandkødet, så han ad den vej kunne komme ind og fjerne stumperne. Det blev til næsten fire timer i tandlægestolen - kun afbrudt af ca. 20 minutters pause. Puha!!

Der er ingen billeder fra i dag ...... men en overligger fra i går skal I få.

Man kan nok ikke se det, men største af fiskene var omkring en halv meter lange ...... og småfede vil jeg sige