Onsdag blev endnu en dag med sol fra en skyfri himmel. Vejrudsigten lovede 21 grader, og det var det med sikkerhed også.

Dagens program var et besøg til toppen af borghøjen. Højen knejser 250m op fra havets overflade, og det er en lang, sej tur at gå derop …... og gå, det gjorde vi. Turen fra hotellet til borghøjen og retur igen, tog 3 timer 45 minutter! Jeg tror vi har gået mellem 10 og 12 km. Da vi kom til foden af borghøjen, blev vi mødt af en  ”tilfældig” lokal, som ville vise os den direkte vej derop, og inden vi fik set os om, var vi på vej op gennem smalle, stejle stier og trapper, for til sidst at ende i nærheden af borgen. Undervejs fortalte vores ”guide” om forskellige ting i området, og vi fik en mandarin, som han plukkede  fra et træ. Først da vi kom op ved borgen, kom det frem, at han selvfølgelig skulle ha' penge for det. Jeg havde allerede fundet en fem- og ti Lira frem, men det var han ikke imponeret over. Han ville gerne have 40 Lira (ca. 150DKK) for den lille halve times guidening. En ikke ubetydelig løn, selv efter danske forhold. Han opgav dog hurtigt kravet, og vendte om med 15 Lira i lommen.

Udsigt fra borgen over Kleopatrastranden

Endnu en CMS hjemmeside fra Baltic Webdesign Bornholm

Udsigt fra borgen over Alanyastranden

Endnu en CMS hjemmeside fra Baltic Webdesign Bornholm


Selve borgområdet kunne godt minde lidt om Hammerhus, men beliggenheden var helt speciel, med en fantastisk udsigt.

Så gik det hjemad igen, heldigvis nedad, men det var to trætte bornholmere, der kom tilbage til hotellet lige før spisetid.

Tre gamle mænd nyder den sidste eftermiddagssol

Endnu en CMS hjemmeside fra Baltic Webdesign Bornholm